Nandrolon Dekanoat

Deca Durabolin:

Deca Durabolin er et effektivt steroid som er mye brukt i idrett. Alt fra sprintere og kulestøtere til styrkeløftere og kroppsbyggere. Sistnevnte er mest interessant her. Ettersom de fleste som bruker anabole steroider i dag gjør det at estetiske grunner og ikke for å bli god i idrett.

Deca Durabolin er et av de steroidene idrettsutøvere veldig ofte blir tatt på i dopingtest. Det er faktisk ganske rart at så mange idrettutøvere bruker Deca Durabolin. Ettersom det er veldig kjent at det kan spores på en dopingtest inntil 18 måneder etter siste inntak.

Deca Durabolin er nandrolon bundet til et dekanoat ester. Dette har veldig lang halveringstid. Teknisk sett skal dette esteret langsomt frigjøre steroidet over 3 - 4 uker. I praksis er nivået av nandrolon veldig lavt etter 2 uker. Brukere injiserer derfor vanligvis én gang i uken.Som sakt så blir Deca Durabolin brukt innen idrett spesielt, men det er også veldig effektivt innen styrkeløfting. Deca blir aldri brukt alene, siden bivirkningene du kan få er meget alvorlige. ALLE kurer burde kombineres med Testosteron propionat, fordi alle anabole steroider tar utnytte av all testosteron den får tak i. Bruker man Testosteron sammen med Deca blir bivirkningene satt opp mot hverandre og sjansen for å få bivirkninger er liten.

Deca Durabolin, som alle andre steroider har mange bivirkninger. Hvis du ikke kombinerer Deca med Testo vil du garantert få noe som heter «Deca-penis». For deca tar som sakt utnytte av testosteronen, og hvis du ikke injiserer testo så vil du bli impotent, men det som er forskjellen på impotens og deca-penis er at deca-penis går over så fort steroidene er helt ute av kroppen. Siden deca kan spores etter så lenge som 18måneder kan deca-penis vare over ett år. Så det vil slite på både selvtilliten og du vil være deprimert meget lenge. En annen bivirkning er impotens, sterilitet, økt kjønnsdrift, forstørret kjønnsorgan i puberteten, dypere stemme og forstørret klitoris hos kvinner.