Testosteron Propionat

Testosteron er noe vi har i kroppen fra før av, og det hjelper oss når det kommer til muskelvekst. Menn har naturlig mer testosteron i kroppen enn det jentene har. Testosteron begynner kroppen å produsere når man kommer i puberteten, da vil man merke stemmeskifte, hårvekst her og der, forandringer på kjønnsorgan og atferd.

Man kan da tenke seg hva ekstra menger, for ikke å snakke om store mengder testosteron vil gjøre med kroppen både psykisk og muskelvekst.

 

Testosteron propionat har aldri vært kjempepopulært i Norge. En av grunnene er nok den lave doseringen av produktene og den korte halveringstiden. Som gjør at man må sette mange sprøyter i løpet av en kur. Alle testosteron produkter har i bunn og grunn samme effekt. Det som skiller dem er hvor lenge steroidet er aktivt i kroppen. Den informasjonen du finner her vil derfor være ganske lik informasjonen i de andre testosteronprofilene.

 

Testosteron propionat blir brukt i alle mulige idretter. Det er nesten umulig å ikke vokse på testosteron. Selv om resultatet kan variere fra person til person.

 

For å gi et eksempel på idrett utenom kroppsbygging og styrkeløft, husker de fleste Tour De France vinneren(2006) som ble tatt på epitestosteron. Det er et rimelig sikkert tegn på at vedkommende brukte et testosteron produkt. Epitestosteron er et maskeringsstoff for testosteron. I stort sett alle idretter vil testosteron være et effektivt dopingmiddel.

 

Medisinsk har ikke testosteron propionat vært like mye brukt i Norge som testosteron enantat. I noen testosteron blandinger har det vært brukt for å gi raskere effekt. Da blir det ofte kombinert med testosteron enantat, som er langtidsvirkende.