Tankegangen. Hva får en til og begynne med steroider og hvordan blir den personen?

Mange unge menn har komplekser, de tror de er folk liten, tynn, overvektig, eller i dårlig form. Dette er en grunn til at folk begynner med steroider. En annen ting kan være at en er blitt mobbet pga svakhet, treighet, e.l.

I mange treningssenter er det folk som bare er det for å observere og se om det er folk som sliter med vekter, gjerne i en vennegjeng kan man finne en person som løfter mye mindre enn de andre i gjengen. Dermed vil den personen bli tilbydd steroider for å ta dem igjen.

Når man først er bynt med steroider har man allerede fått sin første bivirkning, det er en liten bivirkning som blir kalt "egotrippen". Personen vil allerede tro etter først tablett eller sprøyte at han er enorm. du vil merke aggresjon og du vil bli utålmodig.

Tankegangen under kuren er kun trening, trening og trening. De tenker som så at "en dag uten trening er en dag uten mening". For de vil utnytte medikalene til det er tomt. De pomper så svette silet og blodårene tyter ut av skinnet. For de føler seg sterkere enn det de egentlig er og derfor kan de løfte litt mer enn før pga psyken hjelper på. Det er også en av grunnene til styrkeøking, man tørr å utfordre seg selv og strekke seg etter høyere mål og forventninger.

 Her er en video av en ung mann som brukte steroider. (før-etter video.)