HVa gjør anabole steroider med treningen?

Når man trener har man selvfølgelig visse mål, noen vil bli store, noen vil bli raske, og noen vil rett og slett bare komme i form. De som trener styrke for å bli større har et mål, og da kjører de hardt for å nå det målet. Når man går på Anabole Steroider, vet man at man har noe i kroppen som ikke kan sammenliknes med kreatin eller andre prestasjonsøkende kosttilskudd. Nei, man vet at man har noe i kroppen som får fart på framgangen og økingen.

 Det anabole steroider gjør mot en som trener er at det øker motivasjonen, man blir raskere større og sterkere. Siden man vet at man har noe ekstra i kroppen som gir en unormal framgang vi man selvfølgelig unytte dette fullt ut.

 

Menn som trener for å bli mr.olympics i USA bruker steroider, de bruker flere typer for å nå sine mål. Under selve treningen før konkurransen bruker de som regel kuren testo propionat og deca durabolin, når det nermed seg konkurransetid bruker de winstrol for å bli med markert og hard.

 

Så anabole steroider gjør deg mer motivert til å trene, det gir deg mer energi, man restituerer raskere og dermed har man raskerer muskeløking og styrke